Program


*Újságmúzeum Live

*Újságmúzeum Live

Az Újságmúzeum nevű Facebook-oldalt 2017 tavaszán alkotta meg Sal Endre újságíró.
Jelenleg csaknem 140 ezer követője van a nosztalgikus oldalnak, amelyen ismert és elfeledett magyarokról ír a szerző; olyan emberekről, akikre büszkék lehetünk és akikre emlékeznünk kell.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 29. csütörtök, 19:30

Az Átrium bemutatja: ÚJSÁGMÚZEUM LIVE
Történetek a XX. századi Budapestről
múltidéző sorozat

Az Újságmúzeum nevű Facebook-oldalt 2017 tavaszán alkotta meg Sal Endre újságíró.
Jelenleg csaknem 140 ezer követője van a nosztalgikus oldalnak, amelyen ismert és elfeledett magyarokról ír a szerző; olyan emberekről, akikre büszkék lehetünk és akikre emlékeznünk kell. Az Újságmúzeum Facebook-oldal alapján már két könyve is megjelent: a 2018-ban a négykötetes Újságmúzeum-legendák magánkiadásban (mind elfogyott), aztán 2019 karácsonyán a Libri Kiadó gondozásában a Mi, Magyarok című kötet, amely az eladási sikerlisták élmezőnyében végzett.
Az est során csatlakozik hozzá Réczei Tamás, az Átrium Így szerettek ők sorozatának író-rendezője, amely előadások szövegeit a Corvina Kiadó adta ki 2020 januárjában, Nagyon kell szeretniök címmel.
Az urak egy nagyszerű színésznővel, Huzella Júliával és egy kiváló zongoristával, Grósz Zsuzsannával az oldalukon havi rendszerességű sorozatban elevenítik fel az 1900-as évek Budapestjének rejtett, ám annál izgalmasabb történeteit. A sorozat minden epizódja természetesen más és más személyeket, eseményeket, történeteket és dalokat elevenít fel.
És hogy mely korszakból, milyen sztorikat dolgoz fel az adott előadás? Nos, ezt Önök, a nézők döntik el!

Házigazda: Réczei Tamás, Sal Endre
Közreműködik: Huzella Júlia (ének), Grósz Zsuzsanna (zongora)
Szerkesztő - rendező: Réczei Tamás
Produkciós asszisztens: Bali V. Gergő
Műszaki vezető: Czibor Attila
Produkciós vezető: Studniczky László
Az előadást kb. 1 óra 10 percben, szünet nélkül játsszuk
Sorozatpremier: 2020. szeptember 10. 19:30
További előadások havonta

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

„Ez a darab teljes egészében etikai vitákból áll, mégis olyan feszült, hogy vannak pillanatok, amikor az embernek eláll a lélegzete – vagy amikor valaki álláspontja annyira felháborítónak tűnik, hogy az ember kapkodni kénytelen a levegőt. Kényelmetlen tud lenni, ugyanakkor fergetegesen vicces is.”

Ajánló


Az Átrium zenés gyerekelőadása az egész családnak Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar rengeteg ismert és vadonatúj zenéjével.

Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be:…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!