Program


Kiscsillag fesztivál: Kiscsillag – Dalok párban

Kiscsillag fesztivál: Kiscsillag – Dalok párban

A KISCSILLAG ZENEKAR ÉS SZESZTAY DÁVID KONCERTJE:
Dalok párban vendég: Szesztay Dávid (lemezbemutató)
zenés színház

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 13. csütörtök, 19:30


Minden témához két (van hogy három is) dal tartozik. Pont azért, hogy régi és új dalok találkozzanak, összevitatkozzanak és továbbgondolhassuk, hogy is van az igazán, amit egyszer már tudni vagy érezni véltünk. Az est vendége Szesztay Dávid, aki itt mutatja be új szólólemezének anyagát.

Időtartam:90 perc

Ajánlatunk


Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Ajánló


Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!